Over ons

Het Raam Digital Cinema werd in 1987 opgericht door de Nederlandse cameraman Edwin Verstegen, en is sinds die tijd is een plek geworden die filmmakers faciliteert met de laatste en beste apparatuur en vooral ook expertise.

Camera's in ons assortiment zijn bijvoorbeeld Arri Alexa, RED, Sony, Blackmagic en Canon. Zeiss Compact-, Ultra- en Masterprimes, Cooke, Angenieux zooms, Leica Summilux en Summicron cine, Nikon, Canon Cine- en fotografie lenzen zijn het hart van ons bedrijf. Daar horen natuurlijk ook Vintage lenzen bij zoals Super Baltars, Moviespeeds, Cooke Speed Panchros, Mamiya, Hasselblad, Leica en Canon. We voorzien ook in grip apparatuur zoals Steadicam, sliders en Gimbals van Freefly Movi.


Voor meer informatie over camera verhuur of technische vragen, geef ons een belletje op 020-6374757 of stuur een e-mail naar [email protected].

Team

Tom Selbeck - Camera department

Tom deed de opleiding tot visual effects artist aan de Nederlandse Filmacademie en is daarna zijn horizon gaan verbreden als camera assistent. Als supervisor heeft Tom aan verschillende speelfilms meegewerkt. Met zijn kennis over camera en postproductie staat Tom altijd klaar om je te vragen te beantwoorden.
Tom werkt ook als (junior) Steadicam operator.

Niels Lelieveld - Camera department

Niels studeerde 2018 af aan de Nederlandse Filmacademie in de richting cinematography. Hij draait sindsdien divers werk, van tv-documentaires tot korte films. Daarnaast maakt hij hier bij Het Raam samen met oud medewerker Joris Dorrestein de podcast ‘Achter het Raam’, waarin ze diverse cameramensen interviewen over hun passie; het cameravak. 

David Koster - Camera department

Nadat David een studie grafisch ontwerpen deed op de kunstacademie, ging hij naar de Filmacademie. Daar studeerde hij in 2019 af in de richting cinematography met onder andere de documentaire ‘Thuishaven’. Naast zijn werk bij Het Raam is David ook veel werkzaam op de set als cameraman voor diverse producties, zowel commercieel als documentair.

Eveline Haverlag - Planning & Camera department

Eveline studeerde in 2017 af aan de Nederlandse Filmacademie in de richting cinematografie. Tijdens en voor haar studie op de Filmacademie werkte ze al veel in het camera- en lichtdepartement op de set, voornamelijk als camera assistent. Sinds haar afstuderen is ze werkzaam als cameravrouw bij zowel fictiefilms en series als documentaire projecten. 

Monique MacKenzie - Kantoor & catering

Monique was jarenlang werkzaam als grimeuse in de Nederlandse filmwereld. Nu zorgt ze er bij Het Raam voor dat we goed te eten krijgen en dat er rondom onze werkzaamheden altijd een gezellige sfeer hangt.

Edwin Verstegen - Founder & CEO

Edwin studeerde af aan de Nederlandse Filmacademie in 1985. Hij werkte als cameraman / director of photography bij televisie, documentaires, commercials en speelfilms. De documentaireserie 'Diogenes', waar hij één van de cameramensen was, kreeg de prestigieuze Nipkow-award. Zijn commercial werk is geëerd met een aantal prijzen in Nederland en ook in het buitenland op onder andere het Cannes Commercial festival. In 1994 was hij bij de oprichting van the Netherlands Society of Cinematographers (NSC) en zat toen 8 jaar in het bestuur. Edwin geeft parttime les aan de Filmacademie.

Dido Verstegen - Office

Naast het studeren aan zijn Bachelor Informatiekunde versterkt Dido op vrijdagmiddag het kantoorteam, en assisteert hij met de boekhouding bij Het Raam.

Danaë Verstegen - Social Media

Danaë heeft onze social media onder haar hoede genomen. Ze studeert aan de UVA, waar ze haar Bachelor Media en Cultuur heeft afgerond en nu bezig is aan een Master Communicatiewetenschap.

Luma - Beveiliging & sfeerbeheer

Woef!