Cooke S4/i Set+

Alexa SXT+

Sony a7s Audio Adapter+

De ideale audio oplossing van de Sony a7s!

Master Anamorphics+

Movi M15+

de meest uitgebreide en betrouwbare gimbal, voor camera's tot 8kg

C-force Mini+

krachtige en compacte lensmotoren, zonder controlbox te gebruiken met de Alexa Mini

Super Baltar lens set+

Super Baltars waren in de jaren 60 en 70 de favoriete lenzen voor speelfilms. The Godfather 1 en 2, veel Hitchcock films waaronder The Birds, allemaal op de Super Baltars. Door de soort glas (bevat cobalt) en de speciale Bausch en lomb coating gaven ze een zachte, warme look. En dat combineert heel mooi met de superscherpe sensors van tegenwoordig. Daarom worden ze nu gekozen voor moderne producties als 'The Witch' (2016) en de Netflix serie 'Lilyhammer'.
Onze set bestaat uit 5 lenzen; 20-25-35-50-75mm en is ge-rehoused door P&S technik. Voorzien van PL mount en standard 0.8 filmvertanding zijn ze bruikbaar met alle accessoires zoals remote focus.

Arri SkyPanel+

Krachtige LED soft light waarvan de kleurtemperatuur volledig regelbaar is. Ook pllus en minus green control zijn in te regelen. 

Sony A7s MKII+

full-frame 12.2MP sensor, 4K UHD internal recording

Sony PXW-Z150+

nieuwste prosumer camera van sony met interne 4K recording. De vaste zoomlens met een zeer groot bereik maakt deze camera makkelijk in gebruik en overal inzetbaar. 

Tokina 100mm 1:1 Macro T2.9 PL+

Deze 1:1 PL Macro lens heeft een T-stop van T2.9, een minimum focus afstand van maarliefst 30cm, dekt Fullframe uit en is geschikt voor 4K. Het compacte lensdesign zorgt dat er ruimte blijft om te belichten. De lens is tevens geschikt voor gebruik met remote focus systemen.

Stores/Expendables+

Shop voor on-set musthaves zoals gaffertape, cleaning wipes en markers

Lensbaby Composer Pro II Movie Kit+

De ultieme tilt/shift set voor Canon en PL mount!

Paralinx Arrow-X+

De betrouwbare long-range HD SDI videozender

Leica Macrolux plus1 Diopter+

Te gebruiken op all lenzen met een frontdiameter van 95mm!
Leica Macrolux  1 diopters

Leica Macrolux 1 diopters

Het moderne lens design van de Leica Cine MacroLux zorgt voor een high performance lens zonder zichtbaar lichtverlies, spherical aberrations, color fringing of centering issues. De custom coatings zorgen voor een hoge resolutie en contrast met een kleurtemperatuur die gematched is met de natuurlijke, neutrale look van de Leica Summilux-C en Summicron-C lenzen, maar gaat ook samen met andere lenzen, zoals Arri Ultraprimes en Master Anamorphics.
Leica Summilux-C T1.4 set

Leica Summilux-C T1.4 set

De Leica Summilux-C lenzen behoren tot de beste lenzen ter wereld, en zijn daarvoor in 2015 bekroond met een Oscar. Uit het Oscar report; de Leica Summilux-C lenses deliver ultra- high optical performance for film and digital cameras. They incorporate novel telecentric, multi-element, aspherical optics and this full series of prime lenses deliver unprecedented optical and mechanical performance.


Lees meer »
Cooke S4i T2 set

Cooke S4i T2 set

Cooke S4 optics offer superb optical and mechanical performance, control of flare, distortion, veiling glare and spherical aberrations at full aperture. The cam-type focus mechanism allows for smooth focus adjustments. Modular construction increases ease of maintenance and serviceability.
Super Baltar lens set

Super Baltar lens set

Super Baltars waren in de jaren 50 en 60 de belangrijkste lenzen voor speelfilms. The Godfather 1 en 2, veel Hitchcock films waaronder The Birds, allemaal op de Super Baltars. Door de soort glas (bevat cobalt) en de speciale Bausch en lomb coating gaven ze een zachte, warme look. En dat combineert heel mooi met de superscherpe sensors van tegenwoordig, waardoor ze worden gekozen voor moderne producties als 'The Witch' (2016) en de Netflix serie 'Lilyhammer'.
Onze set bestaat uit 5 lenzen; 20-25-35-50-75mm en is ge-rehoused door P&S technik. Voorzien van PL mount en standard 0.8 filmvertanding zijn ze bruikbaar met alle accessoires zoals remote focus.
RED Weapon Stealth

RED Weapon Stealth

INTRODUCING WEAPON. 
LOAD. AIM. SHOOT.
Leveraging the award-winning 6K RED DRAGON® sensor, WEAPON® is engineered from the ground up to deliver cutting-edge performance in the most intuitive camera experience possible. WEAPON boasts an arsenal of improvements and features that include an intelligent OLPF system, blazing fast data transfer rates up to 300 MB/s, in-camera 1D and 3D-LUT outputs, and the freedom to simultaneously record in REDCODE® RAW and Apple ProRes file formats.
 

Lees meer »
Arri/Zeiss Master Anamorphic 135mm

Arri/Zeiss Master Anamorphic 135mm

De laatste lens van de set Master Anamorphics is nu ook geleverd, zodat de set uit 7 lenzen bestaat; 35-40-50-60-75-100-135mm. Ook voor de lens is een Flare set beschikbaar.
Vintage Cooke Panchros rehoused by TLS

Vintage Cooke Panchros rehoused by TLS

Onze set Cooke Speed Panchro's is weer terug in een volledig nieuwe behuizing. Daarmee zijn ze weer geschikt voor de moderne manier van werken, met focus motoren bijvoorbeeld. De Panchro's hebben duidelijk leesbare markeringen voor focus en diafragma. Natuurlijk wel met het originele glas, voor die speciale vintage look. De rehousing is gedaan bij True Lens Services in Engeland, opgericht door een oud werknemer van Cooke. De lenzen lijken nu niet alleen heel erg op moderne Cooke's, intern wordt ook dezelfde overbrengingstechniek gebruikt als de moderne Cooke lenzen.

Anamorphic Flare set

Voor een unieke of vintage look zijn de Master Anamorphic Flare sets ontwikkeld. Door het frontglas en/of het achterste lens- element te vervangen voor speciaal geslepen- en gecoate lenzen zijn 4 verschillende looks te creeren. Klik op de foto hiernaast om een test film te zien met en zonder Flare elementen.

Lees meer »
Cforce mini motoren voor Alexa Mini

Cforce mini motoren voor Alexa Mini

De nieuwe Cforce mini motoren zijn binnen. Speciaal ontwikkelt voor de Alexa Mini; vanuit de L-bus connector op de lensmount loopt 1 kabel naar de eerste motor, daarna kun je daisy-chainen naar de volgende. Met een WCU-4 handunit kun je de motoren en de belangrijkste functies van de camera bedienen.
SmallHD 502 Viewfinder

SmallHD 502 Viewfinder

SmallHD komt met een prachtige 5inch monitor (denk IPhone), in combinatie met een prima viewfinder. Net zoals bij de Amira is deze monitor uitklapbaar zodat je hem op twee manieren kunt gebruiken. Heel veel instelmogelijkheden (vectorscope, histogram, Luts, false color, etc) waar je met een knopje door heen kunt scrollen, maar die je ook met een afstandbediening kunt toggelen. Bevestig de afstandbediening aan het handvat en je kunt met één hand starten stoppen en je EVF bedienen zodat je met je andere hand kunt focussen. Heel fijn in combinatie met een FS7 of C300.
Meer nieuws >